Kauneushoitola Jetta

Kauneushoidot Jyväskylän Korpilahdella

Hanki hemmotteluhetki itsellesi tai lahjaksi!

Kauneushoidot - Korpilahti Jyväskylä

Kasvohoidot, jalkahoidot, käsihoidot & intialainen päähieronta

Kauneushoitola Jetta tarjoaa hoidot päästä varpaisiin eli intialaiset päähieronnat, kasvohoidot, käsihoidot ja jalkahoidot Jyväskylän Korpilahdella. Hoidot rentouttavat arjen keskellä ja tuovat luksusta elämään. Tule siis Kauneushoitola Jettaan karistamaan kiire kasvoiltasi ja jaloistasi!

Kasvohoidot

Kauneushoitola Jetassa tehty kasvohoito kirkastaa ilmeesi kertaheitolla. Teemme muun muassa täydellisiä ihopuhdistuksia sekä rauhoittavia, elvyttäviä ja kuorivia kasvohoitoja, joista löydämme taatusti juuri sinulle sopivimman.

Jalkahoidot

Jalkahoito on juhlahetki jaloillesi. Kauneushoitola Jetan jalkahoitoon kuuluvat muun muassa kylvetys, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen hoito, kynnenalusten puhdistus ja jalkojen hieronta.

Käsihoidot

Kauneushoitola Jetassa kätesi tulevat edustuskuntoon. Käsihoito sisältää kynsien viilauksen, kuorinnan, kylvetyksen, kynsinauhojen hoidon, kynnenalusten puhdistuksen, lakkauksen ja hieronnan.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on stressaantuneen pelastus. Se rentouttaa niskan, pään ja kaulan lihaksia ja vilkastuttaa verenkiertoa koko pään alueella. Nimensä mukaisesti intialainen päähieronta tulee Intiasta, missä sitä on harjoitettu jo tuhansien vuosien ajan.